| | #151 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek
Gözbebeğim; Biliyordum birgün gideceğini Ne verebildiysem sevgiye ,saygıya dair Koydun valizlerine, Gidiyorsun gözbebeğim… Ağlıyorum Gidişine değil…. Pişmanlıklarıma,veremediklerime, Kazandıramadıklarıma Bilemedim sımsıkı sarılmanın Bir paket çikolatadan daha kıymetli olduğunu Bilemedim… Yeni spor ayakkabıları yerine gönlünü alsaydım tatlı sözlerle Bir bardak sütü birlikte içseydik. Öylesine dalmışım ki hayatın karmaşasına Öylesine çabuk büyümüşsün ki Fark edemedim… Şimdi büyüdün küçüğüm. Gidiyorsun… Biliyordum bir gün gideceğini seni gerektiğince sevemediğim için Beni affet yavrum. Yolun açık olsun…. | |
|
| | #152 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affet Beni Ve bir gün olur da Dönersen geri bana, Sanmam ya hani, Dönersin belki Bakmaya yüzüm olursa yüzüne Affet diyeceğim affet beni... Yağmurlu akşamlarda Dışarı çıkardık hani Sırılsıklam olurduk ikimiz de Ve bağıra bağıra Şarkılar söylerdik birbirimize Bağıra bağıra "Beni sevdiğini" söylerdin bana Ve şimdi de Bağıra bağıra söyle diyeceğim Beni affettiğini. Hiç unutamam o günü Nasıl unuturum ki. Yine yağmurlu bir akşamdı Ve biz her zamanki gibi Isınıyorduk yağmurun altında Birden bir rüzgar, Hafif bir ürperiş... Ve ben o gece nasıl; "Git, git ve bir daha geri dönme" dediğim gibi Şimdi de; "Gel, gel ve bir daha bırakma beni" diyorum Ve bir de; Söz veriyorum bir daha seni kırmayacağıma dair. Ve bir gün olur da Dönersen geri bana, Sanmam ya hani Dönersin belki. Kırdığım bir kalbi Onarmak için Dalından kopardığımız Gülü göstereceğim sana. Neler yaşamadığımızı, O günleri hatırlamanı isteyeceğim. Ve bir de içimden geçen Biraz fiyakalı, Biraz da saçma sapan Kurduğum bir kaç cümleyi söyleceğim sana. Başımı öne eğip Affet diyeceğim Affet beni... Erkan Umut Taştan | |
|
| | #153 (mesaj-linki) | |
dün bir yüreğim vardı yok oldu artık rahatça sevmeleri için bıraktım kalbimi özgür kıldım bir dönemdi hayatımdan geçtin sen şimdi yok olup gittin ellerimden sevda dediğin şikayet ve sızlanmaydı senin için gökteki bir tek yıldız şahitti aşkımıza ışığı yok olan sabahın aydınlığında kendi bırakıp gitti beni yalnızlığımla uzun sürelide değildi zaten benide sevmemişti kalıcılığımıda istememişti düşlerden ibaretti benim sevdam uyandığımda zaten gidecek bitecekti nice geceleri uyumadan geçirdim bir hasretiyle yandım sabahlara kadar dediler yaklaşma uzak dur dediler ve kulağıma beni istemediğini belirten o ses var ya o hala kulaklarımda çınlamakta seven gözlerime artık sevmemesini öğrettim uyku düzenimle boğuşurken ve sen hatırlatma eski sevdiğim beni sakın kendime eskiden yüreğimi sene doldururdum zehir olsada kadehinden mutlaka içerdim bulutların yağdırdığı asit yağmurunda yürürdüm dündü bütün bunlar sis gibi parladı ve söndüler geçmişimi silip süpürülürken artık bir damla su bile şifa olmaz söndürdüm içimdeki ateşi ne kül kaldı nede bir yangın yeri ve uğruna ölecek biride yok artık yüreğim kaldırımda olsa dahi artık seni sevecek biri yok hayatında... | |
|
| | #154 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affet Eğme boynunu güzel sakın, asma yüzünü, Sert bakma vede gözlerimin içine, İsmimi duymayı o kadar seviyorum ki çünkü, Narin ve hassas dudaklarından, haketmesemde.. Eyüp Çiftçi | |
|
| | #155 (mesaj-linki) | |
ACIYORUM HALİNE Yokluğun acıtmıyor artık canımı Her gece yatağıma uzanıp; gözlerimi kapadığımda, Artık gelmiyorsun aklıma. Nerede olduğun, kiminle olduğun, hatta kimi düşündüğün İlgilendirmiyor artık beni. Her elele sevgili gördüğümde; Artık ikimiz için hayallar kurmuyorum. Artık, bazılarıyla yaşamış olduğun bazı şeyler Aklıma geldiğinde; kıskanmıyorum bile seni. Kaçamak bakışlarla göz göze geldiğimiz o anda; Koşarak boynuna sarılmak istemiyorum artık. Artık, her nerede olursa olsun; Bana seni hatırlatan hiçbir şey yok hayatımda. Benim için söylediğin, o güzel sözleri duyduğumda; Artık içimde bir yürek çarpıntısı hissetmiyorum. Seni özlediğimde, seni görmek istediğimde; Artık tesadüfler yaratmak istemiyorum. Sende; senden kopamayacağım çok şey olsa da; Onlar da ilgilendirmiyor artık beni. Artık sana ihtiyacım olduğunda; Seni yanımda hissetmek istemiyorum. Sen aklıma geldiğinde, içim ürperse de; Artık gelip, ellerimi tutmanı unutacam Yalnızlığa boğulup, sana hasret çeksem de; Yanımda, yanıbaşımda seni hissetmeyeceğim. Artık sana bırakacağım, beklide sana vaat edeceğim; Hiçbir şey yok benden yana!! Sadece ve sadece, resmine baktığımda; Gözümden akan bir damla gözyaşı olacaktır. Ama bu gözyaşı ki; gözümden akarsa… Bil ki, Seni unutamadığımdan değil; Bir tek; ŞU HALİNE SADECE ACIDIĞIM İÇİNDİR!!!... | |
|
| | #156 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek AffetGöz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten, Affet senden habersiz aldığım her nefesten... Necip Fazıl Kısakürek | |
|
| | #157 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affettim... Zor geliyor insana, Affetmek... Büyüklükse de büyüklük, Umrumda değil... Seni bu yüzden affetmedim ben. Kırılan insan affetmez mi sanki? Kurallarından biri mi aşkın? . Çiğnedim işte ben, Ben, Affettim seni... Beddua etmak sana, Ne sana kar eder,ne bana, Dua da edemem,kusura bakma, Yalnızca şu anda ederim,sadece şu anda... Dua et de duysun Allah'ım beni,şu anda, Kabul olsun sana dualarım, Kendim için istemiyorum, Sadece sana... Mutluluğu haram ettinse de bana, Senden uzak olmasın mutluluk asla... Kırdığın kalplere inat, Kırmasın kimse kalbini, Ama lütfen, Sen de kırma... Bir gün yine benim sevdiğim gibi, Delicesine ama yine de ömürlük sev. Ve sevildiğin kadar da,sen de onu sev... Ağlattınsa da beni her gece,her gece, Mutluluktan dahi olsa akmasın gözyaşların, Ki biliyorum,dolmaz,dolmayı bilmez senin karaların... Ben,affettim seni... Hakkımı da helal ettim bak... Beddua etmem sana, Duamı da bekleme artık asla... Kırılan kalbimden çok şey feda ettim sana,hala... Ben,affettim seni... Artık, Allah affetsin seni... Sevnur Şaylan | |
|
| | #158 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Beni Affet Birtanem bağışla beni affet Sensizlik ruhumda bir kıyamet Ayrılık getirdi bin türlü dert Bitmek bilmiyor ki hiç bu hasret Bekliyorum senden aşka davet. Sensiz akıp giden yıllar Sararıp solan yapraklar Geldi gönlüme sonbahar Hala içimde hüzün var. Sevgilim fırsat ver son defa Yalvarırım artık dön bana Aşığım inan ki ben sana Sevdim seni hep doyasıya Kahroldum senin yokluğunda. Kalplerimiz bir daha birleşsin Aşk nağmeleri çalsın söylensin Bu ayrılık artık sona ersin Sevgimiz ölene dek bitmesin Sevdamız hiç bitip tükenmesin. Ne güzeldi senle yıllar Ilık ılık esen rüzgar Gelsin gönlüme ilkbahar Hala kalbimde sevgin var. Timur İlikan | |
|
| | #159 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek ÜSTÜ KALSIN Ölüyorum tanrım Bu da oldu işte. Her ölüm erken ölümdür Biliyorum tanrım. Ama, ayrıca, aldığın şu hayat Fena değildir... Üstü kalsın... | |
|
| | #160 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affettim seni Affettim seni Sen de bağışla beni. Taşıma dünleri yarına at klozete çek sifonu dönüp bakma geçmişe. "iyi ve mutlu ol" 'dur son temennim eski sevgiliye ne isyanım var, ne sitemim ne de kederlenirim geçmişin yaralarını silmişim iyileşmiş berelerim. Seni her kırdığım gün için özür dilerim ve geçirilen her güzel gün için teşekkür ederim. Rastlaşmayalım isterim çünkü sen beni tanıyamazsın o kızı yine bende bulamazsın çünkü hayat akar ve gidişte dönen kuşlar aynı değildir. Çok zaman geçmiş çok sular akmış nehirden yıllar su gibi geçmiş zaman anıları törpülemiş. Masal bitti ve bu kız büyüdü kah ağladı kah güldü bilirmisin sevgili hayat öğretti ağlarken de gülmeyi. Bitermiş her sevda masalı er geç. Bir rüyaydı uzun. Sen de böyle farz et geçmişe yakışan şeyleri gülümseyerek teslim et. Bağışla beni benim de seni bağışladığım gibi bir gün dua edersen benim için de olsun dudaklarında iyi bir temenni. Eksik olmasın üzerinden rabbin eli korusun her kötü şeyden seni unut sende beni, mutlu ol emi yaşam fani, ölüm ani... Silik bir anı olsun sende ani. Ani Toros | |
|