Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 34

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 975.384 Cevap: 2.932
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
25 Ocak 2006       Mesaj #331
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
mylife33 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ustalar ben bu sorunumu defalarca dile getirdim ama malesef yardım edecek bir arkadaş bulamadım msnde göz kırpması veya arka planlara ilk tıklamamda msnde bir süre yani 1 dakika kadar bir donma sorunu yaşıyorum sonradan yani 2.ci 3.cü defalarda normale dönüyor sadece ilk tıkladığım zamanda oluyor bana bir arkadaş yardımcı olabilir mi

Daha önce sizi yanıtladığımı hatırlıyorum. Aşırı miktarda msn içeriği (göz kırpması) yüklemişsiniz sanırım. Bir kısmını kaldırmanız gerekiyor. İlgili konular:
https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=51
Sponsorlu Bağlantılar
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
enginaykac - avatarı
enginaykac
Ziyaretçi
26 Ocak 2006       Mesaj #332
enginaykac - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı

Yazılım/Donanım/Internet sorularınızı bu konu altında belirtebilirsiniz Msn Happy

slm ben 7.5 kullanıcısıyım discovery yükledim fakat daha en başta başlat dediğimde error veriyor yardımcı olursanız sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2006       Mesaj #333
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
enginaykac adlı kullanıcıdan alıntı

slm ben 7.5 kullanıcısıyım discovery yükledim fakat daha en başta başlat dediğimde error veriyor yardımcı olursanız sevinirim

konuya ait yerde sorun veya konuya ait sayfayı okuyun cevabını bulabileceksiniz > burası pc destek zira > saygılar
BEYAZPROJE - avatarı
BEYAZPROJE
Ziyaretçi
26 Ocak 2006       Mesaj #334
BEYAZPROJE - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar lütfen bana yardım edin....
word dosyasına şifre koydum deneme yaparken..nasıl oldu anlamaım..ama çözemiyorum şifreyi..bununla ilgili bir program var mı?lütfen acil yardımm..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2006       Mesaj #335
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BEYAZPROJE adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar lütfen bana yardım edin....
word dosyasına şifre koydum deneme yaparken..nasıl oldu anlamaım..ama çözemiyorum şifreyi..bununla ilgili bir program var mı?lütfen acil yardımm..

tam sürüm yazılımlarda var deneyin makinanızdaki mevcut şifreleri gösterir :..amaaaaa o dosya size ait değilse etik olmayan olaya girmeyin tavsiye etmem > bilginize

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=2596
Son düzenleyen Blue Blood; 27 Ocak 2006 08:39
mylife33 - avatarı
mylife33
Ziyaretçi
26 Ocak 2006       Mesaj #336
mylife33 - avatarı
Ziyaretçi
tşkler ama daha önce böyle bişey yoktu ve yeniden tşk etmek istiyorum bana bu konuda ilk defa cevap geliyor siz veya başka biri tarafından ama kardeş ilgili konulardaki linklere baktım ve bende bahsettiğiniz isimde bir dosya yok ayrıca şunu belirtmek istiyorum kullandığım msn 7.5 windows msn yi kaldırmıştım bilginize kaldırma konusunda daha açıklayıcı olursan çok sevinecem tşkler usta
leylek1990 - avatarı
leylek1990
Ziyaretçi
26 Ocak 2006       Mesaj #337
leylek1990 - avatarı
Ziyaretçi
mrb lar sitenize bugün üye oldum ve sorunumun bu başlık altına mı ait olduğunu bilmiyorum bu yüzden mod lardan özür diliyorum;inca premium usb 2.0 girişli harci bir tv kartım var.yayını kablo tv üzerinden izliyorum burada kablo tv nin bize sunduğu kanallardan yarıya yakınını renkli ve net bir şekilde izlerken yarıdan çoğunu siyah-beyaz ve ses olmasına rağmen karıncalı izliyorum kaç kere kanal taraması ve ayarlarını yapmama rağmen sorunu halledemedim bunu nasıl çözebilirim? kartımı da yeni aldım sayılır eğer sorun nedeni yüklenmeyen herhengi bir driver,software,codec veya 3.parti bi programdan ise de link verebilirmisiniz? saygılar....yardımlarınızı bekliyorum
Son düzenleyen leylek1990; 26 Ocak 2006 23:24
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
26 Ocak 2006       Mesaj #338
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
leylek1990 adlı kullanıcıdan alıntı

mrb lar sitenize bugün üye oldum ve sorunumun bu başlık altına mı ait olduğunu bilmiyorum bu yüzden mod lardan özür diliyorum;inca premium usb 2.0 girişli harci bir tv kartım var.yayını kablo tv üzerinden izliyorum burada kablo tv nin bize sunduğu kanallardan yarıya yakınını renkli ve net bir şekilde izlerken yarıdan çoğunu siyah-beyaz ve ses olmasına rağmen karıncalı izliyorum kaç kere kanal taraması ve ayarlarını yapmama rağmen sorunu halledemedim bunu nasıl çözebilirim? kartımı da yeni aldım sayılır eğer sorun nedeni yüklenmeyen herhengi bir driver,software,codec veya 3.parti bi programdan ise de link verebilirmisiniz? saygılar....yardımlarınızı bekliyorum

TV kartının görüntü ayaları seçimi otomatik ayarlanmış olabilir.

"pal, pal-bg, secam" diye seçenekler olması lazım.

Bazı kanallar otomatik modda secam olarak çalışabilir bu da kanalı siyah beyaz gösterir hepsini pal secerseniz düzelecektir diye tahmin ediyorum.
leylek1990 - avatarı
leylek1990
Ziyaretçi
26 Ocak 2006       Mesaj #339
leylek1990 - avatarı
Ziyaretçi
ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim ama zaten hepsi PAL daymış ayarlarını manuel ve varsayılan olarak değiştirmeme rağmen sorun hala çözülmedi başka ne yapmalıyım
Son düzenleyen leylek1990; 26 Ocak 2006 23:57
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2006       Mesaj #340
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
leylek1990 adlı kullanıcıdan alıntı

ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim ama zaten hepsi PAL daymış ayarlarını manuel ve varsayılan olarak değiştirmeme rağmen sorun hala çözülmedi başka ne yapmalıyım

Bakın Morrigan arkadaşımız eksik olmakla akılcı bir cevap vermiş size mesleğim olması açısından size kısa bir açıklamada bulunacağım :..önce Türk kablo yayınları pal/bg olarak verilir yani örnek verecek olsak Fransız kanalları secam dır ama kablolu yayında standart convektör kullanırlar ve pal/bg olarak hizmete alınır öncelikle sözü geçen yeri oto değil pal/bg olarak ayarlayın :... otomatik kanal ayarını çalıştırın kanalları sabitleyin :...sonra b/w çıkan kanalları da kanal ismini alarak geri ayarlara dönün ve fine tuning (ince ayar) düğmesi ile renkli hale gelinceye kadar sağ sol yapın save edin bu ayarları :..bu arada otomatik ayarları çalıştırmadan kanal seçicisinin (air/cable) mutlak suretle cable kısmı işaretli olmasına dikkat edin :...ve unutmayın tv kartına gelen kablo, ayırıcı convektör, kablo ucu (fiş) bağlantıları tam sağlam ve kısa devreden arınmış mı dikkatle kontrol edin :... kablo fişi tam oturmuş mu karta bakın zira ufak bir temassızlık zayıf olan tv tuner girişi bu olaylara ve balık sırtı tabir edilen ekran dalgalanmasına neden olur :...ve tüm bunları yaptınız halen sözü geçen kanallar b/w ise kablonuz ne şekilde bilgisayara geldiğini açıklayın yani daire kapı girişinden itibaren makinaya nasıl ulaşıyor ? ve diğer kaç televizyon bağlı bu kabloya ? bağlantı şeklini izah edin :... karıncalı tabir ettiğiniz bu durum tamamen kablo sorunudur diğer sürücü ve bileşenlerle oynamayın > kolay gelsin
Son düzenleyen Blue Blood; 27 Ocak 2006 08:31