Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 103

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.583 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
26 Aralık 2006       Mesaj #1021
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
alimuyan adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar, firefox ve explorer açıldığında bir reklam penceresi açılıyor ve beni gıcık ediyor. acaba registry de bir yerden bunu kaldırmanın yolu var mıdır???

CWShredder - Defeat CoolWebSearch - Download CWShredder Free
Sponsorlu Bağlantılar
zlayer_ - avatarı
zlayer_
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #1022
zlayer_ - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar bilgisayarımı açtığımda msn content plus diye bir pencere açılıyor ve ne yaparsam yapayım bunu bi türlü kaldıramadım tamam dediğmide sunucu sayfası açılıyor bir kaç saniye sonra yine aynı küçük pencere geliyor. Hiç bir şekilde bu pencereyi kaldıramıyorum internet bağlantısını çıkardığım zaman gelmiyor fakat bağlantıyı taktığım zaman birkaz saniye sonra hemen yine geliyor. Açılış ayarlarında gözükmüyor ancak windows görev yöneticinden işlemi sonlandır dediğim zaman kayboluyor ama bu kez de pc mi kapatıp açında tekrar geliyor bunu nasıl tamamen silebilir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkeze teşekkür ederim....
Sponsorlu Bağlantılar
engonshle - avatarı
engonshle
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #1023
engonshle - avatarı
Ziyaretçi
benım bılgısayarda 3 boyutlu oyunlar oynanmıyor bana yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekkür ederim...
oguzkaan - avatarı
oguzkaan
Ziyaretçi
28 Aralık 2006       Mesaj #1024
oguzkaan - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar avast ı program ekle/ kaldır yapıp kaldırdım. Ama winaptan silemiyorum o yüzdende başka virüs programı yüklenmiyo hata veriyo önce silmelisiniz diyor yardım ederseniz sevinirim

winaptan silmeyi başardım bu seferde bu programı start/ setting/ control panel Add or remove programs yapıp kaldırmalısınız diyor
Son düzenleyen oguzkaan; 28 Aralık 2006 10:38 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
bank_ahmet - avatarı
bank_ahmet
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #1025
bank_ahmet - avatarı
Ziyaretçi
bazı sitelerde media player ile sayfa üstünden video gösteriliyor.
bu videoları nasıl kaydedebiliriz?
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #1026
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
[quote=oguzkaan;306819

winaptan silmeyi başardım bu seferde bu programı start/ setting/ control panel Add or remove programs yapıp kaldırmalısınız diyor[/quote]

konuda geçen "start/ setting/ control panel Add or remove programs" Başlat > Ayarlar>Denetim masası > Program Ekle / Kaldır Yolunu izlemenizi istiyor.

Eğer program buradan silindi ise c:/programfileste bulunan klasörünü temizleyin.

Başlat > Çalıştır 'a
Kod:
Regedit
yazın ve , ctrl+f yaparak arama kutucuğunu açın avast diye aratın çıkıcak değerleri silin...

Daha önce avast kullanmadığımdan tam yerini bilemiyorum üzgünüm.

YADA

Bir Uninstaller yazılımı kullanarak kaldırın..

önereceğim program : YourUninstaller
YourUninstaller

Download: Your Uninstaller 2006 - Free Software Downloads and Software Reviews - Download.com

Alıntı
bank_ahmet adlı kullanıcıdan alıntı

bazı sitelerde media player ile sayfa üstünden video gösteriliyor.
bu videoları nasıl kaydedebiliriz?

Çeşitli ekran kaydedicilerini kullanabilirsiniz. recorder Deskopt bunlardan bir tanesi.
hookipa - avatarı
hookipa
Ziyaretçi
3 Ocak 2007       Mesaj #1027
hookipa - avatarı
Ziyaretçi
yeni hdd yi ne makina tanıyor cd rom da beraber çalışmıyor ne yapıcağım (mmx433,80GB HDD,52CDRW,CELERON433
Zeynepirem - avatarı
Zeynepirem
Ziyaretçi
4 Ocak 2007       Mesaj #1028
Zeynepirem - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar acil ve önemli yardımcı olursanız sevinirim..

Birkaç sorum olacak..

Ağ üzerindeki msn konuşmalarını Shared tek başına kaydedebiliyormu?

Eğer kaydediyorsa buna engel olma imkanımız varmı nasıl?(windows live 8,0 beta + plus kullanıyorum plus şifreli)

Birde Web msn yi kaydetme imkanları varmı?
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
4 Ocak 2007       Mesaj #1029
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Alıntı
hookipa adlı kullanıcıdan alıntı

yeni hdd yi ne makina tanıyor cd rom da beraber çalışmıyor ne yapıcağım (mmx433,80GB HDD,52CDRW,CELERON433

merhaba
Sorununuzu anladığım kadarıyla hdd si makinanız tanıyor ama cd romla beraber calışmıyorsa;

- master slave ayarları (jumperlar) ı ayarlamalısınız
- donanımdaki ide kablosu 2 cihazı birlikte çalıştırmasına rağmen birinci öncelik ve 2 .ci öncelik olarak Bilgisayarın bunu sıralaması gerek . Siz bu ayarları 2 donanım parçasında master yaparsanız çakısacak ya cdromu yada hhd görücek diğerini bios göremeyecektir.

Sorunun çözümü jumper ayarlarınızda bu ayarlar hakkında bilgi sahibi değilseniz hdd yada cdromun arkasında geneliklle güç kaynağından gelen elektrik kablosunun yanında ve geniş ide kablosunun arasında bulunur. Cihazın üstünde ms. sl gibi uyarıcı acıklamaları vardır . Sonuç olarak 2 cihaz bir kabloıda farklı ayarlarda olmalıdır.

Kolay gelsin
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
4 Ocak 2007       Mesaj #1030
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Alıntı
Zeynepirem adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar acil ve önemli yardımcı olursanız sevinirim..

Birkaç sorum olacak..

Ağ üzerindeki msn konuşmalarını Shared tek başına kaydedebiliyormu?

Eğer kaydediyorsa buna engel olma imkanımız varmı nasıl?(windows live 8,0 beta + plus kullanıyorum plus şifreli)

Birde Web msn yi kaydetme imkanları varmı?

Bu konuda net bilgim olmamakla beraber ;
Eğer konuşma geçmişini kaydeti aktif etmişsseniz tüm konuşmalarınız kaydedilir.
Bunu anlamak için msn şeçenekler/iletiler i tıklayıp en altta Görüşme metninini sakla işaretli olup olmadığına bakabilirsiniz. Aynı zamanda konuşma metninin nereye kaydolucağınıda belirtebilirsiniz.

Burada dikkat edilecek bir husus bazı terminalllerde calısan cihazlar ana server (genelklikle şirketlerde) siz kaydetme olarak tanımlasınızda ana server görüşme metinlerini saklıyabilir. Bunuda en iyi sistem yöneticinizden bilgi alabilirsiniz.

kolay gelsin.