Alıntı
arslanmt adlı kullanıcıdan alıntı hayır etkilemez sen msnde dosya gönderirken upload yapıyorsun. kota download içindir. en azından bildiğim kdarıyla
Bu arada benim de bir sorunum var. Sistemim; Microsoft Vista Home Premium, Pentium Dual core D945PLRN 3.4 Ghz CPU. 1 Gb 533 mhz Ram. ASUS NVIDIA EN7300GS 256 MB Ekran kartı.(256 da Ram dan kullanıyor zannedersem. 512 gözüküyor directx tanı aracında.) hard disk 7200 rpm 250 gb.
Sorun şu; bazı oyunlarda ekran donukluk yapıyor. Şöyle ki oyunu açıyorum, devam ederken bir anda ekran duruyor.ama oyun devam ediyor. sesler geliyor falan. Alt+Tab konfigurasyonu ile windows a dönüp tekrar oyuna dönüyorum, düzeliyor. 1 dk geçmeden tekrar ekran donuyor. Ve bunu bir kaç oyunda yapıyor(Medal of honor Pacific assault, F1 Challenge 99-02 vs.)
Şimdiden teşekkürler
Arka sayfada sorunuza cevap bulaya çalışmıştık bugün aynı sorunlu bir makine ile karşılaştım. Bana gelen makinada oyun oynarken birden kararıyor ve görüntü gelmiyordu. Alt + Tab yapıp windowsa dönsem dahi görüntü yine gelmiyor ama makinayı kapatmaya çalıştığımda görüntü geliyordu. Sorun ekran kartınızdan aşırı ısınıyor (özellikle oyun oynadığınıda daha fazla çalıştığı için) ve monitöre görüntüyü aktaramıyor. Sorunu şu şekilde giderebilirsiniz. Ekran kartınızın garantisi varsa değiştirin garantisi yoksa eğer üzerindeki soğutucuyu temizleyip ilave bir fan koyun... Bu şekilde önüne geçebilirsiniz ama ilerde de sorun yaşatabilir...
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı ben buhttp://dimka.ee/foo/cursor.html linkteki olayın neyde yapıldıgını merak ediyorum nasıl yapılıyor secme işlemi ilemi hangi porgram kullanılıyor teşekkürler
birde swishteki problemimi cevaplamamışsınız buldum iyice araştırınca yinde sağolun ekranım ara ara karaıyor ekran kartımla alakalı olabilir ama bu karatıdan kurtulmak için ne yapmam gerekir?tekrardan drivermi yukuylcem ekran kartım nividia gforce
Linkteki olayda Swish yada Flashta yapılmış olabilir. 640x480 Pano içine resim oturtulmuş ve SWF olarak kaydedilmiş htm içine kodlanıp atılmış basit bir uygulama.
Görüntünüzün yüksek ihtimal gidip gelmesi Monitörünüzle alakalı büyük ihtimal tüpü ile ilgili bir problem; Elektronikçilere götürürseniz 20-25 YTL civarında bir parça değişimi ile sorununuzu ortadan kaldırabilirsiniz (Bir hafta önce bir müşterimin aynı sorununu vardı...). Kolay gelsin.
Alıntı
zaman3x adlı kullanıcıdan alıntı SLM ARKADASLAR BİLGİSAYARIM DURUP DURURKEN RESET ATIYOR FORMAT ATTIM AMA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI SORUNU NE OLABİLİR
Aşağıdaki linke bir göz atın...
Başlıca Reset Sebepleri