Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 173

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.370 Cevap: 2.932
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #1721
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hasanerr adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar.ben yeniyim,sizden yardım istiyorum.windows vista yükledim ve ses ile alakalı bütün programlarınıda yükledim,fakat bir türlü ses alamıyorum.sistemde bağzı ayarlar yapacağımı sölediler ama olmadı bi türlü,yardımınız için teşekkür ederim.

Sponsorlu Bağlantılar
daha önce de böyle bi sorun için bi arkadaşa yardım mahiyetinde bi cevabım olmuştu. windows vista yükleyenlerde genelde böyle bi sorun baş gösteriyor. ses kartı üreticileri tam olarak hazır olmadığı için (vistaya driver üretmekte sorun yaşanıyor.hala beta driverlar var) böyle bişeyle karşılaşabiliyorsunuz. ya tam olarak ayar yapmanız gerekli yada ses driver ını kurarken çok dikkatli okumalısınız. veya en akıllısıysa windows xp kullanmak şu anda vista herşeye tam hazır olmadığından dolayı

Alıntı
romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba, bilgisayarım birkaç dakikada bir açılıp kapanmaya başladı. kendiliğinden resetleniyor. bu olay bugün başgöstermeye başladı. sebebi ne olabilir? yardımcı olur musunuz? teşekkürler...

sebebi donanımsal olabilir veya yazılımsal olabilir. tam olarak ne yaptıktan sonra böyle olduğunu belirtirseniz daha açıklamalı yardım edebilirim. yani programdan kaynaklanan bişey yaptığında ondan dolayı bişey olabilir yapmadıysanız. RAM, CPU (işlemciden) veya ekran kartından kaynaklanıyordur. ayrıca BIOS u kontrol etmeniz gerekiyor. orda yanlış bişey yapılmış olabilir. CPU çarpanıyla ilgili olarak

Alıntı
cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim pc de power dvd yüklü fakat anlamadığım bi sebepten dolayı çalışmıyor.filmi takıyorum programı açıyorum fakat ekran kapkara arka fonda ses var ama görüntü yok.daha önce pc de izlediğim filmleri göstermiyor,flash playerlerin hepsi yüklü ve you tube dahil bütün video sitelerinde çalışıyor fakat pc de power dvd de çalışmıyor.ayrıca nero ile denedim onda da açmadı cd sağlam fakat bu neden kaynaklanıyor.yardımcı olurmusunuz?power dvd yi ben yüklemedim pc yi aldığımda vardı ve çok memnundum nasıl düzelebilir bu?Msn Sad

codeclerini kontrol et. kullanmıyorsan en sağlam olanı K-Lite Codec Pack i kurmanı tavsiye ederim. ondan sonra sorunsuz izleyebilirsin
Son düzenleyen torchbearer; 21 Temmuz 2007 23:45 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ZiKo - avatarı
ZiKo
Ziyaretçi
25 Temmuz 2007       Mesaj #1722
ZiKo - avatarı
Ziyaretçi
SeLaM GameGarden.Net - Oyun ve sohbet bahceniz Sitesine Girdigimde Activex YukLememı IsTıyo Fakat Windows bunu engeLLiyoR Gözünüzü sEviim Bi yardımcı oLun NasıL engeLLemeye engeL oLabiliriz Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
mutsuzkral_13 - avatarı
mutsuzkral_13
Ziyaretçi
26 Temmuz 2007       Mesaj #1723
mutsuzkral_13 - avatarı
Ziyaretçi
abiler bnm pc etkinleştirme istiyor eski lisans kodunu giriyom kabul etmiyor orda bi kod veriyor bu sorunu nasıl halledebilirm
ZiKo - avatarı
ZiKo
Ziyaretçi
26 Temmuz 2007       Mesaj #1724
ZiKo - avatarı
Ziyaretçi
08002113939 NoLu TeLeFonu arayıP Windows unu EtKinLeştirmeLisin her FormaTta KodLAr deGiŞir.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #1725
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ZiKo adlı kullanıcıdan alıntı

SeLaM GameGarden.Net - Oyun ve sohbet bahceniz Sitesine Girdigimde Activex YukLememı IsTıyo Fakat Windows bunu engeLLiyoR Gözünüzü sEviim Bi yardımcı oLun NasıL engeLLemeye engeL oLabiliriz Msn Happy

Ben denedim sorunsuz şekilde kurulum gerçekleşti. Eğer güvenlik duvarı engelleme penceresine takılıyor ise en gellemeyi kaldır seçeneğini seçerek devam etmelisin.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #1726
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
scelimx adlı kullanıcıdan alıntı

merblr sistem geri yükleme yapamıyorum dahası sistem geri yükleme sayfası bile acılmıyor tarih falan saçtiğimiz yer yani.. sistem geri yüklemeye girince sistem geri yükleme bilgisayarınızı koruyamaz uyarısı verip acılmıyor.şimdi bana kim yardım edebilir ne yapmam gerekiyor..lütfen biraz acil bi durum

sistem geri yükleme hizmeti kapalı olabilir. denetim masasında yönetimsel araçların içinde hizmetler var. ona tıkladıktan sonra yeni pencere açıldığında orada bulunan sistem geri yükleme yi bul ve duruma bak. başka bi yer olarak bakmak için. bilgisayarım üstünde sağ tıkla ve üstteki sekmelerden sistem geri yüklemeyi seç. hemen al bölümde yazan bütün sürücülerdeki sistem geri yükleme'yi kapat seçeneğinin yanında klik var mı yok mu diye kontrol et. hadi kolay gelsin.
ugurbayraktar - avatarı
ugurbayraktar
Ziyaretçi
30 Temmuz 2007       Mesaj #1727
ugurbayraktar - avatarı
Ziyaretçi
Bende bilg açıorum window x p fln o çıkıyo ondan sonra güvenli mod fln vs ..onların hepsini seçiorum sonra reset atıo napcam
ekekurt - avatarı
ekekurt
Ziyaretçi
30 Temmuz 2007       Mesaj #1728
ekekurt - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar sizden bir ricam olacak.bir süredir bilgisayarımda ISScript.msi diye birşey cıkıyor ve eski oldugunu programı çalıştırmak için yenisini yüklemem gerektiği yazıyor . yüklememe rağmen yine çıkıyor.yardımcı olursanız mınnetar kalırım.allaha emanet olun
alico90 - avatarı
alico90
Ziyaretçi
30 Temmuz 2007       Mesaj #1729
alico90 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var benim pc şimdi çok yavaşladı ve kasasını değiştirmek istiyom. fakat içindeki yazılımlar ve bilgiler çok önemli. harddiskimi benim diğer bilgisayarıma takmak istiyorum yani iki kasanın harddisklerini değiştirmek istiyom. nasıl yapılır bana detaylı anlatabilen olurmu.eğer değiştirirsemde bir şeyler yapmama gerek varmı?
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
30 Temmuz 2007       Mesaj #1730
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ugurbayraktar adlı kullanıcıdan alıntı

Bende bilg açıorum window x p fln o çıkıyo ondan sonra güvenli mod fln vs ..onların hepsini seçiorum sonra reset atıo napcam

yani kastettiğiniz bölüm boot ekranından önce kendi kendine işletim sistemi bölümünü açıyorsa bi önceki oturumda bilgisayar düzgün şekilde kapatılmadığı için windows hata buluyor ve buraya yönlendiriyor. bunu düzeltmek için bilgisayarı yeniden başlatarak sürekli F8 e basın. önünüze gelecek işletim sistemi menüsünden yazılanı (tam hatırlamıyorum kusura bakmayın) seçin. ''En son iyi yapılandırma ayarları'' gibi benzer bişey yazması gerekiyor. bununla deneyin. açılmıyorsa bikaç kez bu tarz deneyin. eğer söylediğiniz normal kendi kullandığınız oturumu açamıyorsanız. güvenli modda açmayı deneyin. güvenli modda da açılmıyorsa windows unuzda sorunlar oluşmuş. yapılacak iki şey var. ya kurtarma konsoluyla onarmak ya da format atmak. şu da olmuş olabilir. tam olarak açılıyor hoşgeldiniz ekranı geldikten sonra açılacakken reset atıyor. bunun da sebebi açılışta yüklenen hizmetlerden birisinde sorun oluşmuş olabilir veya sorun donanımla alakalı olabilir. mesela RAM, CPU
(işlemci) ya da ekran kartıyla alakalı olarak.

içinde değerli belgeleriniz varsa başka bi bilgisayara takarak yedekleyebilirsiniz. akla şu soru geliyor hemen. başka bilgisayara taktığınızda bunu eksik olan dosyayı temin edemez miyiz diye? çok zor bi olasılık bu. sistem uyumsuzluğu veya kararsızlığı yapması muhtemel (donanımsal açıdan)

kolay gelsin size. umarım hallolur Msn Wink

Alıntı
ekekurt adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar sizden bir ricam olacak.bir süredir bilgisayarımda ISScript.msi diye birşey cıkıyor ve eski oldugunu programı çalıştırmak için yenisini yüklemem gerektiği yazıyor . yüklememe rağmen yine çıkıyor.yardımcı olursanız mınnetar kalırım.allaha emanet olun

hangi program dahilinde olduğunu söylerseniz daha da yardımcı olabilirim sanırım. bu arada msi uzantılı setuplarda programda sonradan bir hata oluştuğunda tekrar yüklemek yerine onarmayı denemek daha olumlu sonuç verir. setup dosyalarını kuracağınız zaman windows kendine yedekliyor ve program ekle kaldırdan onarma yapacağınız zaman bunu kullanıyor. eğer siz sildiyseniz gereksiz dosya olarak bunu yapamayacaktır.
Son düzenleyen torchbearer; 30 Temmuz 2007 14:41 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi