Arama

Kuzenime aşık oldum, açılamıyorum sizce ne yapmalıyım? - Sayfa 16

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Temmuz 2021 Gösterim: 152.702 Cevap: 193
değer - avatarı
değer
Ziyaretçi
27 Aralık 2013       Mesaj #151
değer - avatarı
Ziyaretçi
kaybetmemek ugruna susmak. .yaşadım,yaşıyorum.bende bi çözûm bulamadım.ama biliyorum ki ögrenirse artık tanımıcak. .
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ocak 2014       Mesaj #152
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende kuzenimi(kız) seviyorum ve açıldım yaşım 15 onunda 16 ilk zamanlar kabul etmedi sen sevmiyorsundur dedi sadece hoşlanmşsndr diye kabl etmedi.sonra dedem vefaat etdi ve köyümüze gitdik o da gelmişdi ilk 2 gün bişey diyemedm hep kaçtım zaten cenaze vardı sonra geldi yanıma elimi tutdu sonra çıkmaya başladk okul oldğu için eve geri döndük (ikimizde farklı şehirlerde oturuyoruz)ilk zamanlar çok iyiydi ama sonra aramıza soğukluk girdi aslında ben deli gibi seviyordum ama o çok soğukdu bu yüzden kızıyordum sonra ayrıldık yani kısaca demek istediğim yaşınız küçükse benim gibi hele uzaksanız açılmayın ama ondanda uzaklaşmayın evlenecek tarza geldğinzde direk evlenme teklifi edin bana sorarsanız hadii herkeze ii geceler...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2014       Mesaj #153
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadaşlar ben kuzenime deliler gibi aşığım her gün mesajlaşıp 3 4 kere tlfonla konuşuyoruz kızı başka biriyle hayal bile edemiyorum açılmak istiyorum ama konuşurken utanıyorum ne yapacağım

ben de kuzenime aşığım ve senn gibi konuşmuyorz sürkli atışıyorz görüştüğümzde kız kuzenm onun beni sevdiğini düşünüyo ama ben anlayamıyorm inan çok kötü bi durum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2014       Mesaj #154
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benm adım berfin.kuzenime aşık oldum.ben bunu kmseye sölemeden önce bi arkadaşım evlenn siz dedi durup dururken sonra kız kuzenm o bence seni sevio dedi senden emin değilim ama dedi (kuzenmi sevdiğimi bilmiyo sadece tahmin etti ) mesaj atmaz aramaz yazın görüştüğümüzde hep sinir eder beni falan hani bilmiyrm en büyük aşklar kavgayla başlar kuzenler için de geçerli midir ?? saçımı tarar montunu verr bana inanın hiç bir kuzenmi onu göreceğim kadar heycanlanmıyorum onun bana aşık olup olmadığını nasıl anlayablirim ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2014       Mesaj #155
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

Halanın kızı demek kendi kız kardeşin demek, elalemden sakınıp koruyup kollayacağın yerde kendin göz koymuşun pes! Başka kızlarla arkadaşlık kurmanı öneririm. Şahsen senin gibi insanların karşı cinsle iletişim sorunu olduğunu düşünüyorum, bu yüzden yakınınızda görüşebildiğiniz konuşabildiğiniz akrabalarınıza aşık oluyorsunuz/olduğunuzu sanıyorsunuz.

-Ben de teyzemin kızını çok samimi içten seviyorum . Aslında bir yerde haklısın mesela benim karşı cinsle ilişkilerde sorunum var ama yinede muhabbettim var ve iş sevgili derecesine kadar geldi ama yine aklıma kuzenim geldi ve yapamadım onunla konuşurken hiç utanmıyorum ve çok keyifli. evet 1,2 kere sevgili olayım oldu ama hiç samimi değildim asıl onlarla avunurken kendimi kandırdığıma inandım . Farkedebiliyorum karşılık verecek ama arada aileler var bunu çok dert ediyorum . Doğum günü yakında ve 2 gündür ismine akrostij yazdım ve mesaj olarak gönderecem inşalah samimi olduğumu iyice anlar...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mart 2014       Mesaj #156
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

arkadaşlar ben kuzenime aşık oldum ama ona açılmaktan korkuyorum o beni terslerse arkadaşlığımızın bitmesin korkuyorum çünkü onunla her gün konuşuyorum lütfen bana yardım edin her gece yatmadan önce aklıma geliyo

kardeş bence bekle ayrılırsa arkdas gibi deyil de daha yakın davran saten kızlar hemen çözer olayı ama ayrılır ayrılmaz yap bunu suan tersleme ihtimali yuksek bence
SenMisafir - avatarı
SenMisafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2014       Mesaj #157
SenMisafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende kuzenime asik oldum daha 14 yasindayim yasidiz ona hiss ediklerimin ask oldugundan Eminim 12 yasimdan beri bu Boyle yaklasik7 ay onu unutmaya calisdim AMA olmadi napiyom Ben ya diye kendimi yargiladim AMA hayir onunda beni sevdiyini ve ya aksini nasil oyrene bilirim
kalpsiz indan - avatarı
kalpsiz indan
Ziyaretçi
15 Nisan 2014       Mesaj #158
kalpsiz indan - avatarı
Ziyaretçi
ben kuzenimin en yakın arakdaşına güvendm ona kuzenimi sevdiğimi söyledim..oda gitti kuzenime söyledi..şimdi ben neyapacam arkadalar kuzenolduğumuz için o da beni seviyor benim çantam okulda mektuplar atıyor ama artık benlen küstüü. benim onu sevdiğimi öğrenince benden kstü
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2014       Mesaj #159
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende halamın kızına aşığım 3 yıldır.Öyle kardeş gibi büyüme durumu filan yok.3 yıl öncesine kadar onu en çok 1-2kez görmüşümdür.Herneyse zaten aşkın gözü kördür.Çok seviyorum aramızda garip bi ilişki var sanki karşılıklı gibi ama yinede cesaret edip konuşamıyorum.sürekli mesajlaşırız hatta bi ara hergün telefonda konuşuyoduk 1 saat yarım saat filan.Ben hissettirmeye çalışıyorum sevdiğimi elimden geldiğince. ama genel olarak bi bekleme söz konusu nedeni akrabalık durumu kahretsin.ne dersek diyelim yinede bi engeldir akrabalık durumu. ama karşılıklıysa duygu hiiç önemi yok. bakalım açılacakmıyım bende bilmiyorum ama artık canıma tak etmeye başladı. unutmayıda denedim olmadı hiçbi şekilde. hayırlısın artık açılacam ama galiba. ama ne olursa olsun ölmeden önce ona bi kez bile olsun seni seviyorum dicem inşallah. ki inşallah evleniriz mutlu bi yuvamız olur allah yardımcımız olsun.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2014       Mesaj #160
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

başlangıç olarak, kuzene aşık olurmu gibi cümleler kuranlara cevabım, (klasik) kalbe söz geçiremezsin,
nikah düşmez konusunda da, içiniz rahat olsun çok rahat nikah düşer,
benim hikayemse, 2009 da başladı, onu görür görmez çarpıldım, ıssız çölümde yağmur, serin bir rüzgar oldu benim için...
1 sene geçti unutamadım, 2 sene geçti, yine olmadı, kendime kızdım, kuzenin o senin kendine gel diye, kimseyye söylemedim, içime attım, şuan 4. sene ve hala onudüşünüyorum, umutamıyorum, arasıra mesajlaşıyoruz, ama emin değilim duygularından, ve esas konu, bu yazımdan 5 gün önce başladı, baygınlık geçirdim, 2 gün sonra daha ağır bir baygınlık geçirdim, ilaçlarla ayakta duruyorum, ilaçlarım da olmasa ayakta zor duruyorum, sonuçlarını, ailelerimizin ne diyeceğini de biliyorum, eğer açılamazsanız benim gibi ilaç bağımlısı olur, yarım bir hayat yaşarsınız,
ilerde bir sabah uyanıpta, pişmanlık duyarsanız, artık geriye dönüşü olmayan bir yola girmiş sonuna gelmiş olursunuz, geriye dönüp baktığınızda boşa geçen bir ömür görürsünüz,
bu hastalık benim kalp rahatsızlığımı tetikledi, eğer böyle devam edersem ameliyata kadar gidecek,
o yüzden size tavsiyem benim gibi olmayın, ölüme yürümeyin, ne hissediyorsanız gidin konuşun, en fazla reddedilirsiniz, olur biter, boşa hayal kurmazsınız, benim gibi hergün sinir krizleri geçirip, sinirden titreyeceğinize, bir kere kırılsın kalbiniz yeter.......

demekle olmuyo düşünsene bütun akrabaların duyduğunu heryerde arkandan konuştuğunu adının çıktığını Bence en iyisi uzaktan