Arama

Kuzenime aşık oldum, açılamıyorum sizce ne yapmalıyım? - Sayfa 17

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Temmuz 2021 Gösterim: 152.573 Cevap: 193
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2014       Mesaj #161
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben kuzenime aşık oldum ama ona açılmaktan korkuyorum o beni terslerse arkadaşlığımızın bitmesin korkuyorum çünkü onunla her gün konuşuyorum lütfen bana yardım edin her gece yatmadan önce aklıma geliyo

Bk Arkadşım bnde Aşık Oldum Kuzenime O beni bacısı Gibi Gördü Bence Kuzenini Bırkmalısın Onu Unutmalısın Ama Yinede Sn Bilirsinn ...!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2014       Mesaj #162
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çok yanlış bir düşünce..insanların duygularına karışma lüksünüz yok.Bu herneyse aşktır.aşk bir cisim deyil dokunulamaz svilemez koklanamaz tatsızdır..ama kuran-i kerimde de kuzen sevgili olup evnemez demiyo yazmıyo ki -,- ...insanlar birbirini sevdikten sonra buna kimse karşı çıkmamamlı ..ayrıca dünyada herkez kardeştir ..bunu biliyormuydunuz ? ..şöyle bir düşünürseniz o zaman herkez kardeşiyle evleniyo demektir.Bir insan birbirini sevdikten sonra arada 20 yaşta 10 yaşta olsa bile farketmez..gerçekten sizin düşüncenize hayran oldum arkadaşlar..kuzenler kardeş demektir yazıyor herkez..mantık nerede acaba.Dünyada aşkın yaşı bile yoktur.çok biliyosunuz arkadaşlar.bunları yazanlarda 20 nin üstünde olmuyo genellikle....
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2014       Mesaj #163
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
korkma bir ara buna benzer bişey bnimde başımageldi açıkçası utanç vericidiymi ama açılmadım çünkü benim yakınlarımın da başına aynı şey geldi açıldı ve sonu acıklı bitti her neyse sana tavsiyem onunla ilişkini devam ettir ama sevgili olarak değil ve fevri davranışlarda bulunma çünkü fevrilik anında belirtir kıskançlık gibi şeylerde yapma ve korkma bu herkesin başına gelir aşk bu ama yine sen bu sevdadan vazget sonu acıklı bitebiliir ve çok ağır duygusal yara alabilirsin sen onu aklından çıkar en iyisi
Kaan254 - avatarı
Kaan254
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014       Mesaj #164
Kaan254 - avatarı
Kayıtlı Üye
şimdi aşık olduğunu söledin sonra yıllar geççcek evlenceeksiniz sonra çocuk yapcaksınız ama çocuğunuz sakat doğacak çünkü akraba evliliklerinde böyle olur.Bence düşünme

sakat kalır (Allah korusun)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Temmuz 2014       Mesaj #165
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
isyankar kral adlı kullanıcıdan alıntı

aynı şey benim başımda da var ben de teyzemin kızını yani kuzenimi seviyorum her gün msj laşıyoruz ama cesaret edip te söyleyemiyorum peki neden cesaret bulamıyorum merak edersiniz
çünkü =) teyze anne yarısıdır bi nevi anne dir ve sen onun kızı veya oğlu ile birlikte olamazsın dinen caiz değildir ve haramdır çünkü o benim kardeşim se sizlerinde kuzuniniz kardeşinizdir Msn Sad keşke kardeş olmasaydık Msn Happy

Teyze hala kizlari dinen caizdir gerizekali.Nerden okudun haram oldgnu.teyze hala ile evlnmk caiz degildir.Ama onlarn kizlari helaldir.Bilip bilmeeden konusma !!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ağustos 2014       Mesaj #166
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşım bende kuzenimi deli gibi seviyorum bizden cok uzakta oturuyorlar tüm cesaretimi toplayıp ona söyledim o sadece kuzen olarak görüyordur bu yüzden onu unutmaya calış zaten oda seni sevse bile birşey yapamazsınız
rabia65 - avatarı
rabia65
Ziyaretçi
9 Ağustos 2014       Mesaj #167
rabia65 - avatarı
Ziyaretçi
bende amcamın oğluyum onu cok sevıyorum tam 4 yıldır beraberdık ama suan ayrıyız ailelerimiz öğrenınce ayrılmak zorunda kaldık ama ben onu cok sevıyorum ve unutamıyorum hiç aklımdan cıkmıyor eger bır gun olurda bunu okursun dıye umut edıyorum mehdi Msn Sad seni cok ama cok cok sevıyorum huzurum ... Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2014       Mesaj #168
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dinen sakıncası yoktur evlenebilirsin
mine yildiz - avatarı
mine yildiz
Ziyaretçi
12 Eylül 2014       Mesaj #169
mine yildiz - avatarı
Ziyaretçi
meraba ener korkma bende bir kizim banada bir erkek asikdi acikladi ve hosuma gitdi her kizin hosuna gider bu kiza soyle ben seni seviyorum kizmis gibi yapacak vuracak ama hosuna gidecek. emin ol. ve kusmiyecek kussede konusdursan konusacak asik oldugunu soyle korkma soylemeszen boyle olucak.
barman - avatarı
barman
Ziyaretçi
12 Eylül 2014       Mesaj #170
barman - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mine yildiz adlı kullanıcıdan alıntı

meraba ener korkma bende bir kizim banada bir erkek asikdi acikladi ve hosuma gitdi her kizin hosuna gider bu kiza soyle ben seni seviyorum kizmis gibi yapacak vuracak ama hosuna gidecek. emin ol. ve kusmiyecek kussede konusdursan konusacak asik oldugunu soyle korkma soylemeszen boyle olucak.

Onu yeterince tanıyorsam-ki tanıdığımı düşünüyorum- buna küsmeyecektir.Ama hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum.Mesela sen hiç bir zaman aşk hissetmediğin,onun da hissettiğini düşünmediğin birisi sana seni sevdiğini söylese araya mesafe koymaz mıydın?

Gerçi araya mesafe koyacak olsa da olmasa da söylemeyi düşünüyorum.Eğer içimde kalırsa başa çıkamayacağım yoksa.Sadece o an gelince tereddüt etmek istemiyorum.İşin kötüsü bir daha görüşebilmemize daha 1 yıl var ve bu konuların telefon üzerinden konuşulabilecek konular olduğunu sanmıyorum.Eğer 1 yıl boyunca her gün benzer şekilde hissedersem bütün bir yılım depresyon içinde geçecek.Düne kadar içimde bastırabiliyordum artık bastıramıyorum da.