Alıntı
mine yildiz adlı kullanıcıdan alıntı meraba ener korkma bende bir kizim banada bir erkek asikdi acikladi ve hosuma gitdi her kizin hosuna gider bu kiza soyle ben seni seviyorum kizmis gibi yapacak vuracak ama hosuna gidecek. emin ol. ve kusmiyecek kussede konusdursan konusacak asik oldugunu soyle korkma soylemeszen boyle olucak.
Onu yeterince tanıyorsam-ki tanıdığımı düşünüyorum- buna küsmeyecektir.Ama hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum.Mesela sen hiç bir zaman aşk hissetmediğin,onun da hissettiğini düşünmediğin birisi sana seni sevdiğini söylese araya mesafe koymaz mıydın?
Gerçi araya mesafe koyacak olsa da olmasa da söylemeyi düşünüyorum.Eğer içimde kalırsa başa çıkamayacağım yoksa.Sadece o an gelince tereddüt etmek istemiyorum.İşin kötüsü bir daha görüşebilmemize daha 1 yıl var ve bu konuların telefon üzerinden konuşulabilecek konular olduğunu sanmıyorum.Eğer 1 yıl boyunca her gün benzer şekilde hissedersem bütün bir yılım depresyon içinde geçecek.Düne kadar içimde bastırabiliyordum artık bastıramıyorum da.